163. Theremin Canon Piano (by Zacharias Vamvakousis)

http://mtg.upf.edu/static/media/canon-theremin-piano.htmlYLEISTÄ: Soinniltaan klassista sähkösoitinta Thereminiä muistuttava virtuaalisyntetisoija tai ”kaanonpiano”, missä soitetut äänet toistuvat jälkeenpäin kaanonissa (myös normaali yksiääninen soitto mahdollista). Soitto hiirellä virtuaalisesta koskettimistosta. Sisältää myös yksinkertaisen äänitysmahdollisuuden (toistaa klikatut äänet ja kaanonäänet valitussa tempossa).

OMINAISUUKSIA: Tallentaa ja toistaa klikatut äänet tasaisessa tempossa kaanonina (soitto Listen to what you composed -painikkeesta), tempo (äänten kesto) säädettävissä Playback Interval -ikkunasta (lukema millisekunneissa, esim. 1000 ms = 1 s). Pysäytyspainike, soiton pyyhkiminen ja uuden teoksen aloitus selaimen Reload -painikkeesta.

Ääni (soundi) ei vaihdettavissa, säätömahdollisuutena mm. sekä vibraton että tremolon nopeus ja laajuus (width/frequency of vibrato, Tremolo Frequency/Width). Säätömahdollisuutena myös pää-äänenvoimakkuus (Master Volume).

Kaanonäänissä säätömahdollisuuksina lukumäärä (kuinka monta ääntä toistetaan) (Number of Canon voices -painike, arvolla 0 toimii normaalina yksiäänisenä verkkosyntetisoijana) ja viive (monenko äänen jälkeen toisto alkaa) (Canon delay). Lisäksi kaanonäänten voimakkuus (Canon Volume) ja oktaaviala (Canon8va) säädettävissä. Säädöt mahdollista tehdä (soiton aikana) myös näppäinkomennoilla (näppäinten nimet painikkeiden vieressä, esim:  Master Volume {q w})

KÄYTTÖEHDOISTA JA TALLENNUSMAHDOLLISUUKSISTA: Avoin (ei kirjautumisia tms.). Äänitysmahdollisuus (soittaa klikatut äänet valitussa tempossa), mutta ei tallennus- tai eksportointimahdollisuutta.

TOIMIVUUS (TEKNISIÄ VAATIMUKSIA): Vaatii Firefox Audio Data API -tuen (eli Firefox -selainohjelman).


Ei kommentteja: