198. Active Sonar Sequencer (by keim_at_Si)

http://soundimpulse.sakura.ne.jp/active-sonar-sequencer/

http://wonderfl.net/c/peI7/fullscreen


YLEISTÄ: Nimensä mukaisesti tutkasta käyttöliittymäänsä vaikutteita saanut sekvensseri. Mahdollistaa myös äänten rytmisesti vapaan sijoittelun eli ns. vapaapulsatiivisuuden. Toinen linkeistä taustamusiikilla varustettu versio.

OMINAISUUKSIA:  Ohjelmointi tapahtuu nuotteja (kolmioita) kehille hiirellä asettelemalla. Käytettävissä 8 säveltä (d -mollipentatonisen asteikon säveliä), matalat ulommilla, korkeat sisemmillä kehillä. Askelia (ympyrän säteitä) 16 kpl, mutta myös niiden ulkopuolelle tapahtuva äänten sijoittelu mahdollista. Hiirellä vetäisemällä kolmiot (sävelet) voidaan saada liikkeeseen, jolloin lopputulokseen saadaan satunnaisuuteen perustuvaa jatkuvaa muutosta. Äänen (soundin) vaihtaminen ei mahdollista mutta äänenvärin muokkaus mahdollista kolmikaistaisella ekvalisaattorilla (taajuuskorjaimella) (Low, Middle, High –säätimet). Lisäksi nopeus- tai temposäädin (BPM).

KÄYTTÖEHDOISTA JA TALLENNUSMAHDOLLISUUKSISTA: Avoin (ei kirjautumisia tms.), ei myöskään äänitys- ja tallennusmahdollisuutta.


Ei kommentteja: