61. remix machine - online music mixer (by Point Blank)

http://remixmachine.younghackney.org/

YLEISTÄ: Palvelimella olevien valmiiden kirjastoäänten käyttöön perustuva selkeä ja hyvin suunniteltu 16 -raitainen luuppiraituri. Käyttö maksutonta mutta vaatii rekisteröitymisen.

Kirjastosta (LOOP LIBRARY) valitaan ensin tyyli (MUSIC STYLE -valikko) ja sitten soitinten äänet ko. tyylin luuppipankista (LOOP BANK -valikko). Äänet vedetään raidoille minkä jälkeen niiden esiintymiset on vielä maalattava hiirellä (muuttuvat väriltään kirkkaiksi).

Raidoilla normaalit äänenvoimakkuuden ja panoroinnin säädöt (Volume, Pan) sekä mute- ja solo -painikkeet (M, S) (mute = raidan vaimentaminen, solo = tämä raita soi yksin). Lisäksi raitojen äänenvoimakkuus ja panorointi automatisoitavissa käyrien avulla (V- ja P -painikkeet) (eli kappaleen aikana näissä tapahtuvat muutokset voidaan piirtää em. painikkeilla avautuvien käyrien avulla). Myös pää-äänenvoimakkuus (MASTER VOLUME) automatisoitavissa (V -painike). Automaatio mahdollista vain kehittyneessä käyttömoodissa (SWITCH TO ADVANCED MODE -painike).

Tallentamisen jälkeen (SAVE AS) teos avattavissa uudelleen (LOAD MIX) tai muutettavissa (finalisoitavissa) ladattavaksi mp3-tiedostoksi (FINALIZE)

Ei kommentteja: