62. SONGHI (SongHi Entertainment Ltd.)

http://www.songhi.com/
YLEISTÄ: Kotimainen ”biisintekopeli” taisteluineen ja rekvisiittoineen, esimerkki verkossa tapahtuvan musiikin tekemisen ja pelaamisen lähestymisestä.

Lähtökohtana neljä soitinta (raitaa) (rummut, basso ja kaksi sähköpianoa), valitaan yläreunan kuvista. Musiikin tekeminen tapahtuu ns. pianorullanotaatiolla eli palkkeja (säveliä) ruudukkoon piirtämällä (nuotin pituus valitaan Note Length -valikosta).

Alkuasetuksena kappaleen kesto 2 tahtia (= Part), joissa yhteensä 32 askelta, voidaan lisätä maksimissaan 16 tahtiin (Add Part -painikkeesta). Tahteja voidaan myös kopioida ja poistaa (Copy Part- ja Delete Part -painikkeet).

Soittimissa S(=Solo) ja M (=Mute) -painikkeet ja äänenvoimakkuuden säädin (Volume). Kappaleen tonaliteetti (asteikko ja sävellaji) valittavissa (esim. Pentatonic C). Lisäksi mastervolume- ja temposäätimet.

Kappale tallennettavissa (Save Song -painike) ja vietävissä yhteisön kilpailuihin. Rekisteröitymällä (sekä ”tähtiä” ja ”kolikoita” keräämällä) saa käyttöön lisää soittimia, asusteita ja tarpeistoa omaan ”huoneeseen”.

Ei kommentteja: