156. JST Modular (by Jussi Kalliokoski)

http://www.niiden.com/jstmodular/
YLEISTÄ: Erillisiä laitteita yhteen liittämällä koottava modulaarinen virtuaalistudio. Sekä audio- että midilaitteistoa ja -kytkentöjä, soittamiseen voi käyttää esim. virtuaalista midikoskettimistoa tai tietokoneen näppäimistöä.

OMINAISUUKSIA: Laitteistossa (Plugins) (valikko aukeaa JST Modular –kylttiä klikattaessa) äänilähteitä (Instruments), efektilaitteita (Effects), muuta laitteistoa (MDFs) ja visualisointeja (Visualizations). Äänilähteinä 2 oskillaattoria (Multivoice FM Oscillator, Wavetable Oscillator). Efektilaitteita kaikkiaan 9 kpl: rengasmodulaattori (Ring Mod), 3 suodinta (LoFi LP Filter, Lowpass Filter, Pro Filter), (viive)kaiku (Stereo Delay), vahvistin (Gain), askeltava sekvensseri (Step Sequencer), kohinageneraattori (Noise Generator) ja särö (Distortion).  Muuta laitteistoa (7 kpl) mm. matalataajuinen (ohjaus)oskillaattori (LFO), envelope- eli verhokäyrägeneraattori (ADSR Envelope), ohjausjännitemikseri (Control Mix), audiokontrolleri (Audio to Control) mididatan transponoija (Midi Transposer) ja 8-askelinen midisekvensseri (Simple Sequencer).

KÄYTTÖEHDOISTA JA TALLENNUSMAHDOLLISUUKSISTA: Maksuton (ei kirjautumisia tms.), ei myöskään äänitys- tai tallennusmahdollisuuksia.

TOIMIVUUS (TEKNISIÄ VAATIMUKSIA): Vaatii Firefox -selaimen (ver. 4 tai uudempi).

Ei kommentteja: