160. PartyCloud (by PartyCloud)

http://www.partycloud.fm/
YLEISTÄ: SoundCloud -musiikkia käyttävä, omien remiksausten äänittämisen ja tallentamisen mahdollistava virtuaalinen dj-pöytä.

OMINAISUUKSIA: Crossfader -säätimen lisäksi molemmissa soittimissa temposäätimet (BPM), äänenvärin säädöt (eli taajuuskorjain) (MID, BASS) sekä yli- ja alipäästösuodin (FILTER). Raitojen automaattinen rytminen tahdistus (synkkaus) sync -painikkeista. Mahdollisuus toistaa (loopata) soitettavaa jaksoa (iskujen lukumäärä valitaan LOOP 2-, 4- ja 8 -painikkeista) sekä efektoida raidan äänimateriaalia kolmella eri tavalla (SFX A-, B- ja C -painikkeet) (toisto, tremolo ja kelaus takaperin). Lisäksi mahdollisuus soittaa päälle erillisiä one-shot -ääniefektejä (SAMPLER -valikko). Myös automaattinen miksaus (AUTOMIX OFF/ON -painike) ja skrätsäys (levyä hiirellä hankaamalla). Remiksauksen äänitys REC -painikkeesta, tallentuu automaattisesti palvelimelle (Recordings -valikko) (vaatii kirjautumisen Facebook -tunnuksilla). Mahdollistaa myös joidenkin ulkoisten midillä toimivien djkontrollereiden käytön.

KÄYTTÖEHDOISTA JA TALLENNUSMAHDOLLISUUKSISTA: Avoin (ei kirjautumisia tms.), omien remiksausten äänittäminen ja tallentaminen ko. palvelimelle (samoin kuin suosikkiraitalistojen tallentaminen) vaatii Facebook -tunnukset.

TOIMIVUUS (TEKNISIÄ VAATIMUKSIA):