53. ROC Music Creator (by Aviary)

http://www.aviary.com/online/music-creator
YLEISTÄ: Alun perin rumpukomppien tekemiseen tarkoitettu selkeä ja helppokäyttöinen 12-raitainen askeltava sekvensseri, nyttemmin mukana myös muita soittimia (mm. syntetisoijien, etnisten soitinten, arkipäivän ääniin ja ihmisääneen perustuvia sointinkokoelmia). Luupin maksimipituus 32 askelta, minkä puitteissa tahteja voi olla, resoluutiosta riippuen, 4-16 kpl.
Aluksi valittua valmista soitinsettiä voidaan jälkeenpäin muuttaa: raidan soitin voidaan vaihtaa tai tyhjille raidoille voidaan tuoda uusia soittimia (Change Sounds -painike, josta äänet hinataan halutuille raidoille). Raidoille voidaan tuoda äänimateriaalia myös omalta koneelta (Sound/Replace Sound/Import Audio, raidan vas. yläkulmasta olevasta valikosta).
Kaksi eri työskentelytilaa tai -moodia (Edit Modes -painikkeet): askelia ohjelmoidaan Beat -tilassa ja askelten äänenvoimakkuutta säädetään Velocity -tilassa (tapahtuu kunkin askelen palkin korkeutta muuttamalla).
Kullakin raidalla lisäksi omat volume- ja panorointisäätimensä, ja kukin raita voidaan mykistää tai soittaa soolona (Solo/Mute, raidan vas. yläkulmasta avautuvasta raitavalikosta).
Lopputulos voidaan tallentaa palvelimelle (vaatii rekisteröitymisen) ja sen jälkeen myös ladata omalle koneelle (wav- tai mp3 -muodossa). Rumpuluupit voidaan myös viedä Aviaryn Myna –verkkoraituriin.

Ei kommentteja: