146. TRY-SOUND – Online Test Station

http://www.try-sound.com/
YLEISTÄ: Eräänlainen online-testipenkki, jossa voi verkon kautta testata kaupallisia, markkinoilla myynnissä olevia äänikirjastoja ja niihin liittyviä playereitä ja virtuaalisoittimia (esim. Best Service, Miroslav Vitous, MusicLab, Sample Logic jne.). Soittaminen mahdollista myös omaan koneeseen liitetyltä midikoskettimistolla.

KÄYTTÖEHDOISTA JA TALLENNUSMAHDOLLISUUKSISTA: Vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen jokaisella käyttökerralla (aktivointilinkki tulee sähköpostitse). Käyttö perustuu sähköpostin kautta avattaviin, kestoltaan 25 minuutin mittaisiin istuntoihin eli sessioihin.

TOIMIVUUS (TEKNISET VAATIMUKSET YMS.): Jokaisella käyttökerralla ladattava (ja käynnistettävä) vaadittava isäntäohjelma (Try-Sound VST Host).

1 kommentti:

Hannu Riikonen kirjoitti...


KÄYTTÖOHJEITA: Kirjautumisen yhteydessä valittava käytettävä äänikirjasto/virtuaalisoitin, myös aikavyöhyke ja kellonaika, jolloin sessio alkaa (kesto 25 minuuttia) (esim. Muchenin aika tunnin jäljessä Suomen aikaa). Paina lopuksi CREATE SESSION -painiketta. Sessio avataan sähköpostiin tulleesta linkistä, alussa asennettava tarvittava client- tai laajennusohjelma (tehtävä joka sessiossa erikseen). Tässä yhteydessä määriteltävä myös koneen ääniasetukset.