147. WebkitSynth (by Jeremy Wentworth)

http://jeremywentworth.com/webkitsynth/by Tom Ardern)ÄPPÄIMISTÖN NÄPYTTELYÄ ...IKROFONISTA (FLASHPLAYERIN KAUTTA) ...ertoo käytössä olevan äänilähteenYLEISTÄ: Originaalin käyttöliittymän omaava 8 -askelinen sekvensseri. Ohjelmoidaan pylväiden avulla (niiden korkeuksia säätämällä), lisäksi potentiometri- ja joystick -tyyppisiä ohjaimia.

OMINAISUUKSIA: Askelia 8 kpl, sävelkorkeudet ja suotimet ohjelmoidaan 8 -portaisten pylväikköjen avulla (Pitch Sequence, Filter Sequence) (toimii myös reaaliajassa, ts. live-käytössä myös piirtämällä). Keskeisiä säätimiä temposäätimen (Seq Speed) ja äänenvoimakkuuden säätimen (Gain) ohella mm. suotimen ja vahvistimen verhokäyrän muokkaus (Filter Attack & Filter Decay, Amp Attack & Amp Decay). Mahdollisuus valita erilaisia aaltomuotoja (Wave) ja suodintyyppejä (Filter Type), suotimesta voidaan ohjata mm. sen taajuutta (Filter Freq), voimakkuutta (Filter Gain) ja raja- eli Q-arvoa (Filter Q). Lisäksi suodinta voidaan ohjata joystick -tyyppisiä säätimiä ruudussa liikuttelemalla (Filter Freq & Q, Filter Freq & Gain, Filter Q & Gain).

KÄYTTÖEHDOISTA JA TALLENNUSMAHDOLLISUUKSISTA: Avoin (ei kirjautumisia tms.), ei myöskään äänitys- tai tallennusmahdollisuuksia.

TOIMIVUUS (TEKNISIÄ VAATIMUKSIA): Vaatii Web Audio API -tuen (esim. Chrome- tai Safari -selainohjelman)


Ei kommentteja: