145. synth4 (by AngryOctopus)

http://www.angryoctopus.co.nz/synth4/synth.php

YLEISTÄ: Soundeiltaan ohjelmoitavat virtuaaliset rumpupadit, soitettavissa hiiren ja näppäimistön ohella erilaisilla ulkoisilla midiohjaimilla. Retroäänimaailmaa eli soundit rakennetaan oskillaattoria ja kohinageneraattoria miksaamalla.

OMINAISUUKSIA: 5 padia eli tyynyä, joiden äänet rakennetaan oskillaattorin (OSC PITCH), kohinageneraattorin (NOISE) ja vahvistimen (AMPLIFER) ominaisuuksia säätämällä. Oskillaattorissa säädettävissä verhokäyrän laajuus (RANGE), sen (laskun) muoto (SHAPE) ja (lasku)aika (TIME). Kohinageneraattorin säätöinä käytettettävä suodintyyppi (LP – HP = Low Pass – High Pass), sen raja-arvon taajuus (sävelkorkeus) (FREQ), suotimen verhokäyrän (laskuajan) nopeus (TIME) ja sen rajataajuuden korostuksen (resonanssin) suuruus (RESON). Vahvistimen säätöinä vahvistuksen suuruus (=äänenvoimakkuus) (GAIN) ja verhokäyrän (laskuajan) nopeus (TIME). Lisäksi oskillaattorin ja kohinageneraattorin keskinäisen suhteen säätö eli miksaus (MIX).

KÄYTTÖEHDOISTA JA TALLENNUSMAHDOLLISUUKSISTA: Avoin (ei kirjautumisia tms.), ei äänitys-, tallennus- tai jakomahdollisuuksia.


TOIMIVUUS (TEKNISIÄ VAATIMUKSIA): Vaatii Java -laajennuksen (Oracle).

1 kommentti:

Hannu Riikonen kirjoitti...


LISÄMATERIAALEJA:

Tekijän (AngryOctopus) muita syntetisoijia:

http://www.angryoctopus.co.nz/