144. Interactive Networked Web Audio Experiences (by Patrick Borgeat @capplenord)

http://nmf.cappel-nord.de/
YLEISTÄ: Yhteisöllinen, useamman käyttäjän samanaikaisen verkkotyöskentelyn mahdollistava kokeellinen askeltava sekvensseri. Käyttöliitymä perustuu ympyröihin (= raidat) ja niiden kehillä oleviin pallokuvioihin (= askeleet). Kyseessä oikeastaan sekvensserikokoelma, sillä käytettävissä 6 erillistä tällaista soitinta (eivät synkronoitavissa keskenään). Käyttää valmiita soundeja (raitojen äänimateriaali ei vaihdettavissa), kukin soitin äänimaailmaltaan erilainen. Soittimia voidaan käyttää sekä livenä (reaaliajassa) että ei-reaaliaikaisesti (verkossa pyörivät soittimet päivittyvät aina viimeksi tehtyjen muutosten mukaiseksi).

OMINAISUUKSIA: Sivustolla 6 erillistä, käyttöliittymältään samanlaista soitinta (sekvensseriä). Raitoja (= ympyrän kehät) yhteensä 8 kpl, kullakin voi olla 1 – 16 säveltä tai askelta (valitaan Sequence Length -valikosta). Kutakin voi käyttää useampi henkilö (käyttäjien lukumäärä näkyy Status -rivillä, esim. 2 Players Connected).

KÄYTTÖEHDOISTA JA TALLENNUSMAHDOLLISUUKSISTA: Avoin (ei kirjautumisia) ja maksuton. Ei äänitys- tai pysyvää tallennus- tai eksportointimahdollisuutta (viimeksi tehdyt muutokset jäävät muistiin).

TOIMIVUUS (TEKNISET VAATIMUKSET YMS.): Vaatii Web Audio API -tuen (esim. Google Chrome -selainohjelman).

1 kommentti:

Hannu Riikonen kirjoitti...


LISÄMATERIAALEJA:

Interactive Networked Web Audio Experiences - Demo Video:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m3AXHyUi3og