180. SYNTHOGRAM (by Amitay Dobo et al)

http://www.synthogram.com/


YLEISTÄ: Originaali, visuaalisesti orientoitunut, käyttöliittymältään pianorullanotaatiota muistuttava yksikanavainen/raitainen sekvensseri. Ohjelmointi voi tapahtua erilaisten piirtotyökalujen ohella myös pianorullanotaation tapaan nuotteja (palkkeja) piirtämällä tai reaaliaikaisesti hiirellä nuotteja soittamalla.

OMINAISUUKSIA: Käytettävä ääni (soundi) valittavissa erilaisista perusaaltomuodoista (Sound-välilehti). Ääntä muokattavissa kaikuefektillä (Delay-säätimet). Myös käytettävät sävelet valittavissa (Harmony-välilehti): oktaavien lukumäärä eli ruudukon pystysuora resoluutio (Number of octaves: 1 – 6), alin ääni (Starting Note), sen oktaaviala (Starting Octave) sekä käytettävä asteikko (Musical Scale). Mastersäätöinä tempo (nopeus) (Speed-säädin) ja äänenvoimakkuus (kovaäänisen kuva). Askelia (ruutuja) 384 kpl (kesto ei laajennettavissa muuten kuin Speed-säädintä käyttäen).

KÄYTTÖEHDOISTA JA TALLENNUSMAHDOLLISUUKSISTA: Avoin (ei kirjautumisia tms.), tallentaminen (ja jakaminen) mahdollista linkin kautta (Save and Share -painike) (kopioi selaimen osoiterivi ja tallenna/jaa sitä).

TOIMIVUUS (TEKNISIÄ VAATIMUKSIA): Vaatii Html5 Web Audio API -tuen eli esimerkiksi Google Chrome -selainohjelman.


Ei kommentteja: