188. CLOUDS PIANO (by Plan8)

http://labs.plan8.se/cloudspiano/

YLEISTÄ: Laadukkaita sampleja käyttävä ja (lähes) viiveetön online-virtuaalipiano (tai tässä yhteydessä voidaan puhua jo flyygelistä). Soitettavissa joko tietokoneen näppäimistöllä tai ulkoisella koskettimistolla. Myös äänitys- ja tallennusmahdollisuus (palvelimelle).

OMINAISUUKSIA: Äänenmuokkausmahdollisuutena (säätiminä) vain äänenvoimakkuus (Volume) ja (tila)kaiku (Reverb level). Soitettavissa siis joko tietokoneen näppäimistöllä tai ulkoisella koskettimistolla, jonka kaikupedaalin ja muiden kontrollereiden käyttö mahdollista. Näyttää soittettavan/kuunneltavan musiikin virtuaalisella koskettimistolla. Toimii myös virtuaalisena midi-interfacena: sisältää valikon, josta voidaan valita käytettävä midi in- ja midi out -portti (Select MIDI in/Select MIDI out), eli online-midiäänilähteiden ohella voidaan soittaa myös offline eli omalla koneella olevia lokaaleja tai koneeseen liitettyjä ulkopuolisia äänilähteitä.

KÄYTTÖEHDOISTA JA TALLENNUSMAHDOLLISUUKSISTA: Avoin ja maksuton, myös äänitys- ja tallennusmahdollisuus (tapahtuu palvelimelle, kaikki äänitetyt teokset vas. reunassa olevassa valikossa).Ei kommentteja: