181. WavTones – Online Audio Frequency Signal Generator (WavTones.com)

http://www.wavtones.com/functiongenerator.phpYLEISTÄ: Erilaisia aaltomuotoja ja kohinoita ja muita sähköisiä ääni-ilmiöitä tuottava verkkoäänigeneraattori. Suunnattu  lähinnä erilaisiin testitarkoituksiin mutta myös musiikillisia käyttömahdollisuuksia.  Ei tuota ääntä reaaliajassa vaan ohjelmoitu ääni ladattava ensin omalle koneelle ja kuunneltava sieltä. Maksuttoman perusversion ominaisuudet laajennettavissa maksullisilla versioilla.

OMINAISUUKSIA: Aaltomuodoissa (Tone) maksuttomassa versiossa vain sini- ja neliöaalto (Sine, Square) (Waveform -valikko), joissa valittavissa taajuus- eli sävelkorkeus (Frequency), voimakkuus (Level) ja kesto (Duration). Kohinoissa (Noise) 2 erilaista tyyppiä (White, Pink) (Type -valikko), myös erilaisia kohinakaistoja tai -nauhoja (Band). Säätömahdollisuuksina voimakkuus (Level) ja kesto (Duration). Tuottaa myös muita testikäytössä keskeisiä sähköisiä ääni-ilmiöitä, kuten pyyhkäisyjä (Sweep), purskeita (Burst), pulsseja (Pulse) jne.

Ei tuota ääntä reaaliajassa vaan ohjelmoitu ääni ladattava ensin omalle koneelle (Download .wav file -painike). Tässä yhteydessä mahdollista valita äänen samplaus- eli näytteenottotaajuus (kHz -painike) (maksuttomassa versiossa maksimina 44.1 kHz).

KÄYTTÖEHDOISTA JA TALLENNUSMAHDOLLISUUKSISTA: Perusversio maksuton ja avoin (ei kirjautumisia tms.). Ohjelmoitu ääni eksportoitavissa (tallennettavissa omalle koneelle) .wav -muodossa (Download .wav file -painike).Ei kommentteja: