123. Morning Star (by Jane’s Conference)

http://bitterspring.net/ms/morningstar/


YLEISTÄ: Monofoninen (yksiääninen) askeltava bassokone (bassline synthesizer).

OMINAISUUKSIA:  Käytettävissä 1 – 4 tahtia (pattern), kussakin 16 askelta (step). Käytettävä soundi (neliöaalto) ei vaihdettavissa, kylläkin muokattavissa säröllä (Distortion), kaiulla (Reverb) ja suotimella (säätöinä Envelope, Release, Cutoff, Resonance). Mastersäätöinä tempo ja äänenvoimakkuus (Tempo, Volume). Tallennus linkkinä.

 KÄYTTÖOIKEUKSISTA (KIRJAUTUMISET, MAKSUT, TALLENNUS- JA JULKAISUMAHDOLLISUUDET YMS.): Avoin (ei kirjautumisia tms.), ei äänitys- tai äänitiedostotallennusmahdollisuutta, sen sijaan tallentaminen mahdollista linkin muodossa  (Export -painike).

TOIMIVUUS (TEKNISET VAATIMUKSET YMS.): Vaatii Web Audio API -tuen (esim. Google Chrome -selainohjelman).

1 kommentti:

Hannu Riikonen kirjoitti...


KÄYTTÖOHJEITA:

Sekvensseri ohjelmoidaan valitsemalla joku askelista (1-16) ja asettamalla sille jokin sävel virtuaaliselta koskettimistolta (valittu askel ja sävel näkyvät sekvensserissä ja koskettimistolla väriltään punaisena). Kullekin askeleelle voidaan valita erikseen äänenvoimakkuus Velocity -säätimestä. Sävelten keston määrittäminen tapahtuu askelia aktivoimalla: mikäli askel on aktivoitu (punainen) mutta sille ei ole määrätty säveltä koskettimistolta, se sammuttaa edeltävän äänen.

Tahtien (pattern) lukumäärä valitaan Pattern Control -säätimellä (esim. 2 tahtia = 2 x 16 = 32 askelta). Tahdista toiseen siirrytään +/- -painikkeilla. Sekvensserin tyhjentäminen Clear -painikkeesta.